Dobrodošli u online šoping centar opreme za ugostiteljstvo

TOGNANA-Profesionali

Cena bez PDV-a

Pošaljite nam upit za ovaj proizvod
Količina

Kuhinja Tognana

Kombinacija plemenite tradicije sa savršenom inovativnošću u stvaranju proizvoda, Tognana Vam štedi vreme i energiju u kuhinji. Osnovana 1775. godine kao porodični posao, Tognana je trenutno jedan od međunarodno priznatih proizvođača keramike i kuhinjskih proizvoda poznat po izuzetnoj kvaliteti i dizajnu proizvoda.

Tognana, italijanska fabrika porcelana, specijalizovana za opremanje hotela, restorana, caffe barova, restoranski inventar…, predstaviće se na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu hotelsko-ugostiteljske opreme – HORECA. To je kompanija koja, neprestano usavršava u svim granama industrije ugostiteljstva. Tognana potrošačima nudi potpuno posebnu i jedinstvenu formu italijanskog porcelana u Horeca programu.

U svojoj dugoj tradiciji potpuno je opremila mnogo hotela, restorana, barova i drugih objekata širom sveta.

Tacne, tanjiri, činije i posude različitog oblika i veličine, generalno restoranski inventar, karakteristične crne boje i neravne površine, odaju prirodni efekat i predstavljaju idealno rešenje za rustični izgled enterijera. Pored svoje vizuelne efektnosti, ceo program je i izuzetno dobrog kvaliteta i izrazito je otporan na habanje, udare i ogrebotine.

 

 

Možda bi Vas zanimalo još i ovo?